Тотнъм се придвижи една стъпка по-близо до класирането за

...
  Тотнъм се придвижи една стъпка по-близо до класирането за
Коментари Харесай

Тотнъм с ключова победа по пътя към Шампионската лига

  " Тотнъм " се придвижи една стъпка по-близо до класирането за Шампионската лига през идващия сезон, откакто завоюва с 2:0 над " Уотфорд " и има и мач по-малко от останалите тимове в челото на Премиършип.

  Голове на Деле Али и Хари Кейн усилиха актива на Шпорите на 71 точки, с 5 над " Челси " в борбата за 4-ото и последно място за Шампионската лига. Само на точка пред тях е " Ливърпул ", тъй че лондончани могат да погледнат и по-високо.

  " Тотнъм " поведе в резултата в 16-ата минута, когато гръцкият вратар на гостите Орестис Карнезис бутна топката след центриране на Киърън Трипиър и тя отиде у Кристиан Ериксен. Датчанинът пък я подаде на Деле Али, за който нямаше проблем да я прати в мрежата. След гола стършелите имаха три благоприятни условия да изравнят още преди почивката. Но ударите на Андре Грей, Абдулайе Дукуре и Ричарлисон бяха избавени от вратаря Юго Лорис.

   Хари Кейн вкара за 2:0 в три минути след началото на второто полувреме, засичайки подаване на Киърън Трипиър. Това е и негов 27-и гол от началото на сезона и той е 2-и в листата на голмайсторите, на 4 от Мохамед Салах.

   " Уотфорд " остава на 13-о място в класирането, на 6 точки над зоната на изпадащите, откакто не съумяха да отбележат гол в седми следващ мач за състезание.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР